Καλωσόρισμα

Καλώς ήρθατε! Αυτό το blog έχει σκοπό την ενημέρωση για τις τελευταίες κυκλοφορίες στον χώρο του gaming. Εδώ θα βρείτε reviews για καινούρια games και είστε ευπρόσδεκτοι να κάνετε σχόλια σε περίπτωση που έχετε ήδη παίξει κάποιο από αυτά ή αν έχετε αντιρρήσεις με όσα γράφω. Το blog θα ενημερώνεται τουλάχιστον 1 με 2 φορές την εβδομάδα.

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Sacred 2


Επιτέλους έφτασε!!! Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Sacred κυκλοφόρησε! Το Sacred είναι ένα RPG το οποίο θα μπορούσαμε να πούμε ότι δίχασε το κοινό των RPG fans. Κάποιοι το λάτρεψαν ενώ κάποιοι άλλοι σχεδόν το μίσησαν. Όποια και αν είναι η γνώμη σας για το πρώτο παιχνίδι, το δεύτερο δεν σας αφήνει μεγάλα περιθώρια επιλογής, καθώς σας αναγκάζει κατά κάποιο τρόπο να πείτε ότι είναι εξαιρετικό! Τα γραφικά του είναι σαφώς βελτιωμένα (και δικαιολογούν κατά κάποιο τρόπο το μέγεθος του παιχνιδιού το οποίο "αγγίζει" τα 20 GB!) τόσο στο περιβάλλον όσο και στο σχεδιασμό των χαρακτήρων του παιχνιδιού. Η μουσική είναι εξίσου καλή με το πρώτο sacred η οποία βοηθάει τον παίχτη να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού πιο εύκολα.

Σε ό,τι αφορά το gameplay δεν έχει γίνει καμία μεγάλη αλλαγή σε σχέση με το πρώτο Sacred. Η κίνηση του παίχτη γίνεται μόνο με το ποντίκι και υπάρχουν κάποια hot keys στο πληκτρολόγιο για να γίνονται κάποιες ενέργειες πιο εύκολα και γρήγορα. Το παιχνίδι εξακολουθεί να έχει ένα hack n slash ύφος, όπως και ο προκάτοχός του. Είναι εξίσου καλό στο single player όσο και στο multiplayer (μέσω Internet). Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι πραγματικά αχανής! Θα βρεθείτε σε πράσινα δάση, σε ερήμους, μέχρι και σε σπηλιές δράκων με ποτάμια λάβας!

Πιστεύω ότι είναι ένα πάρα πολύ δυνατό RPG game το οποίο θα θυμίσει στους παλιούς κάτι από Diablo και Titan Quest και θα δώσει στους νέους κάτι για να θυμούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: